Årets julklapp 2020

I hoppas dock      https://rap.nu/        på att någon roligare pryl eller upplevelse vinner i år. I denna artikel hade vi tänkt lista de mest troliga upplevelserna eller prylarna som har en chans att bli årets julklapp – inklusive den hetaste kandidaten för barnen. Förra årets julklapp blev som sagt, helt otippat ”Mobillådan”. Precis som året innan känns det som att HUI enkom, i fortsättningen, kommer dela ut titeln Årets julklapp till hållbara julklappar. [uppdatering 19/11]. Mycket riktigt blev årets julklapp detta år ett Stormkök med motiveringen att vi ska spendera mer tid i naturen.

 

 

Årets julklapp 2020– hetaste tipsen
För att en pryl eller upplevelse ska kunna vinna titeln ”Årets julklapp” måste den uppfylla kriterierna: att den är aktuell för tiden, att den är någon form av nyhet eller att den skapat intresse underneath den senaste tiden, och förstås att den säljer mycket! Det är många faktorer som spelar in. Till exempel vädret, ekonomin, lansering av nya produktsegment (som iPad när den kom för några år sedan) och övriga trender i samhället.

Vi tror inte det blir någon elektronikpryl som blir den mest populära klappen i år. Elektronikbranschen har en egen årligt återkommande ”årets julklapp”. Det är dock svårare än någonsin att sia om detta, då det trots allt kommer nya spelkonsoler (som PS5 och new york Xbox).
Skulle vi gissa på den pryl som hamnar underneath flest svenska grannar så är det förmodligen något i stil med trådlösa hörlurar som Apple Earpods eller Google Pixel Buds. Apple och flera andra elektronikjättar har below senaste året utvecklat tekniken för trådlösa hörlurar. Tekniken har funnits ett bra tag, guys den har varit dyr och batterittid och kvalitet har varit dålig. Nu är de dock snygga, har bra ljud, bra battertid och priset har sjunkit så flera modeller ligger nu below tusenlappen. Du kan köpa trådlösa hörlurar billigast på nätet på Kjell & Company.
Eller varför inte en el-scooter?
Vi har nu flera år i rad spekulerat i att skidor ska bli en populär julklapp eftersom intresset verkar växa i takt med de hårda vintrarna. Vintern blev visserligen lång, men det föll inte mycket ugö. Om det blir vinter, med mycket snö, redan i november räkna kallt med att skidor kan bli en stark kandidat until titeln årets julklapp 2020.
Vi brukade tippa att en ”solresa” skulle kunna bli årets julklapp. Med den nya miljömedvetenheten är det dock tåg som gäller. Varför inte ett tåg-skip ner mot kontinenten…?
Med tanke på hur hysteriskt mycket böcker det sålts de senaste åren kring dieter som ”5-2-dieten” skulle vi inte bli förvånade om en ”hälsobok” eller liknande epitet blir utsedd until årets julklapp. En het utmanare är ”en historisk bok”. Intresset för historia är nämligen rekordstarkt i Sverige simply nu, vilket inte minst speglar sig i det hysteriska intresset för släktforskning. Det är dock svårt att paketera konceptet ”släktforskning” som en julklapp…
Andra heta hints är motionsutrustning (gymkort och joggingskor som exempel). Hälso-armband (eller ”smarta armband”) som mäter aktivitet som steg, distans och kalorier kommer inte bli årets julklapp igen, förstås. Men de uppdaterade versionerna fortsätter att sälja bra!
Långsamkokare Ingen sådan här lista skulle ju vara komplett utan att ta med ett hett recommendations från köket. Intresset för matlagning överlag (ursäkta vitsen) känns dock lite mättat. Men vi gillar den så kallade långsamkokaren. I USA heter detta fiffiga matlagningskärl (som alltså går ut på att man smidigt kan göra långkok med den) ”Crock pot”. Den lanserades i USA redan på 70-talet, guys kom inte until Sverige förrän några år sedan. Få svenskar känner dock till produkten (även om man körde ganska mycket reklam för den i juletider redan förra året), guys eftersom många trendiga matbloggare har börjat sjunga långkokets lov sista tiden så är det kanske läge för elektronikbranschen att återigen lyfta fram en långsamkokare lagom until att julhandeln drar igång. Fler intressanta köksredskap inkluderar kombinerade varmluftsugnar/mikro och Airfryers and so forth.
Skulle det vara så att det fortsätter bli varmare såväl på våren som sommar och höst i Sverige tippar vi på att en A/C kan bli årets julklapp. I Sverige. På riktigt.
En modern luftrenare ligger också bra until i dessa tider, då den håller inneluften ren, och även tar bort virus och bakterier från luften through sitt Hepa-clear out. Finns på Tretti.Se
Årets julklapp för barn – Star Wars leksaker?
Innan jul för five år sedan då man väckte liv i Star Wars igen presenterade Disney Star Wars prylar i en direktsändning på Youtube, som varade i 24 (!) timmar. Det säger egentligen allt. Star Wars-figurer, lasersvärd och modellskepp säljer återigen som om det vore julen 1982. Den mest populära Star Wars-prylen av dem alla? Den lilla roboten (se bild nedan) BB eight Sphero har varit den mest populära prylen de senaste åren, men nu är det förstås Baby Yoda från den populära Disney-serien The Mandalorian som gäller.

Bb 8 Sphero leksak

I USA tippas också högelektroniska dockor för barn bli storsäljare. Som until exempel den uppdatera dockan My Friend Cayla som kan svara på alla möjliga frågor då hon är uppkopplad trådlöst till Google. Det är dock tveksamt om denna docka kommer till Sverige. Hur som helst så känns dockor som är uppkopplade until nätet som en klapp som ligger helt rätt i tiden, då de ändå känns som den perfekta kompromissen mellan föräldrarnas önskan att barnen ska leka med något de kan ta på, samtidigt som de använder modern teknologi.

Annars tippas det att produkter som Tinitell, som är en armbandsmobil för barn, och som har en enda knapp, kommer bli allt mer populära. Den saknar skärm och är endast utrustad med mikrofon och högtalare.

Leksaksföretaget Argos tippar på att följande klappar blir storsäljare för barnen: ”Lego och teknik-leksaker”. Hetaste leksaken av dem alla i många länder är den teknologiska leksaken ”Hatchimals”

Hatchimals leksak

 

Dessa klappar lär dock inte sälja tillräckligt 2020 för att vinna några priser
Konsumenterna börjar överlag tröttna på mobiler och surfplattor.
Netflix och andra abonnemang för TV-serier. Det har gått inflation. Ingen har råd med att abonnera på så många olika aktörer, nu när även aktörer som Apple och Amazon and so forth. Gett sig in i matchen, och ingen kommer kunna sticka ut. Det måste until ett ”Spotify för TV” i slutändan, och hade denna lösning funnits hade den varit given kandidat till titeln ”årets julklapp”:
Detsamma kan sägas om TV-apparater. Det händer ingenting spektakulärt på denna front (alla väntar nu på att eight-ok ska bli så billig så alla får råd med den).
Elektronik-branschen försöker för övrigt varje jul lura i oss att en kaffebryggare blir årets julklapp. Vi går inte på det längre.
Vad tror du kommer bli årets julklapp? Skriv nedan! (Obs! Läs massor av heta guidelines på förslag på julklappar och var du kan handla dem on line. Allt från elektroniska prylar och upplevelser till resecheckar. Ännu fler julklappstips 2020.

Årets julklapp för 7 år sedan blev som bekant en råsaftcentrifug. Först skrev vi ”En råsaftcentrifug kanske inte kan kallas den märkligaste utnämningen sedan Caligula utnämnde sin häst until senaten. Men det är styggt nära”. Vi har dock börjat ändra oss på denna punkt. Vad är en råsaftcentrifug? Det är en köksprodukt för de som verkligen brinner för sin matlagning. En råsaftcentrifug slungar frukterna, centrifugerar dem, i motsats till att pressa ur safterna. Var finns den att köpa? Billiga och bra råsaftcentrifuger hittar du på Tretti.Sesom är störst och billigast i Sverige inom vitvaror. Faktum är att denna maskin, likt bakmaskinen (som hånades när det begav sig) ser ut att få en renässans med åren.

Råsaftcentrifug

Fler artiklar
Årets julklapp i Sverige genom årenÅrets julklapp i Sverige genom åren
Sugen på att besöka en riktig julmarknad? De bästa julmarknaderna i Europa 2021Sugen på att besöka en riktig julmarknad? De bästa julmarknaderna i Europa 2021
Julen 2020 – statistik, förväntningar och annan kuriosa kring julhandelnJulen 2020 – statistik, förväntningar och annan kuriosa kring julhandeln
Barnens önskelista till tomten – lista över de populäraste klapparnaBarnens önskelista until tomten – lista över de populäraste klapparna
1 remark… upload one

Cityshoppa 08 november 2010, 17:18
Ett bubbelbadkar för hemmet? Ja, varför inte? Men då måste den vara riktigt bra också. Kan produkten verkligen hålla vad den utlovar until det låga priset?

LINK
Leave a Comment

Name *

Email *

Website

Comment

Next publish: Julen 2020 – statistik, förväntningar och annan kuriosa kring julhandeln

Previous publish: Julklappar företag – gåvor åt anställda eller andra företag

Sök efter:

Populära guider

Bästa guiden until Shopping Online – Nätets Bästa Webbutiker!
Detta ska tänka på när du handlar på Internet – lagar, regler och recommendations
Fina matchtröjor och supporterprylar för både barn och vuxna
Mycket billiga skönhetsprodukter – hudvård and so forth på webben
Möbler och inredningsdesign på nätet
Shoppingguider Sverige – Våra bästa butiker och köpcentrum
Trender 2021
Populära pointers om purchasing

Födelsedagspresent – manual until fina och prisvärda födelsedagspresenter i webbutik
Shopping London – trendiga butiker, bästa varuhusen, vintage
Shoppingtips New York – massor av guidelines
Bäst på shoppingtips

Cityshoppa.Se är Sveriges mest omfattande purchasing-sajt med över six hundred guider. Vi är helt oberoende och tar aldrig betalt för en artikel.

Hos oss hittar du shoppingguider till städer runtom i Sverige och världen. Vi skriver guider until var man bäst handlar on-line, publicerar presenttips till både henne och honom i samband med högtider, skärskådar de senaste trenderna inom mode, ger statistics om pris och release-datum för nya prylar, beundrar vacker layout och fina möbler och fastställer var guy kan köpa saker och ting billigast, and so on.

Observera att många öppettider and so on påverkas av Corona-krisen och inte är tillförlitliga. Dessutom har många butiker gått eller kommer gå i konkurs.

Vill du bidra med shoppingtips?
Skriv till info@cityshoppa.Se

Sidor

Kontakt
Sekretesspolicy
Det senaste

Skolstart 2021 – se till att handla skolmaterial och kläder på online rea
Dammode hösten och vintern 2021 – 49 starka trender
Höstskor – alla trender för dam och herr below hösten
Höstjackor 2021 – hitta en snygg höstjacka till bra pris för herr och dam
Copyright, Cityshoppa 2019 information@cityshoppa.Se

Leave a comment

Your email address will not be published.