Attract Promenadband

Jag funderar på att köpa      https://bereader.se/         ett promenadband att ha inne och gå promenader på. Det är så ledsamt med detta kalla väder eller så blåser det och dåligt plogade vägar som gör att vi inte kan promenera som vi vill och som jag behöver för min rygg.

Är det någon som har en sådan? Hur tycker ni i så fall att de fungerar?

Svara
Annons:

MaMaMade
MaMaMade
2010-01-17, 01:28
Hantera
0
#1
Samma här då mina bihålor slår bakut så castle jag går ut när det är kallt el blåser…förutom det du nämner. Har ingen erfarenhet av det band du nämner. Jag reagerar på att det inte står något som helst om hur det fungerar. Är det eldrivet o har det i sådana fall reglerbar hastighet? Är personligen lite anti mot företag som inte skriver ut detaljerna, även om de säkert kan svara på dem om guy mailar men det tycker jag inte man ska behöva göra för en vara som är såpass dyr!

Som ex kan vi ta det som COOP har som erbjudande: “…Löpyta, 44×126 cm, reglerbar hastighet 1-sixteen km/h, nine löpprogram samt mätning av distans, tid, hastighet, karloriförbränning o puls. Mått 168x75x140 cm, ihopfälld 82x75x167 cm. Motor 1,2 hk, effekt 990 W, vikt fifty seven kg. Testad o certifierad enligt standart EN 957. Pris 4295 kr, med premiecheck 4081 kr. Ej medlemmar betalar 4995 kr.”

Visst kan guy tycka att guy inte behöver alla finesser, där håller jag med. *Men* efter att ha börjat träna hos sjukgymnasten måste jag erkänna att det är väldigt roligt att hålla lite koll på just distans/tid/hastighet. Jag skulle *väldigt* gärna köpa COOP-bandet…men det var ju det där med kosing…särskilt nu när bilen gick sönder *igen*!

Svara
Tuva-Lena
Tuva-Lena
2010-01-17, 02:13
Hantera
0
#2
I brist på bröd så får man ta limpa, som vi brukar säga här.. Guys visst är det bättre än ingenting. Annars är det den friska luften i kombination med lätt motion som du mår bäst av. Löpband har en förmåga att få människor att lessna ganska snabbt. FRisk luft gör att kroppen syresätts, vilket får musklerna att fungera bättre, så i första hand skulle jag nog rekommendera det åt dig. Men visst är löpband bra de dagar du inte kan ta dig ut. ( Glänta lite på fönstret också så du får fylla lungorna med new york frisk Qi kraft. Flört)

“Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt..”

 

Svara
MaMaMade
MaMaMade
2010-01-17, 02:42
Hantera
0
#3
Vi har en jättestor inglasad altan där jag tänkte ställa bandet jag! Glad Det är bara de där -20 until -30 gradiga dagarna som det får stå inomhus. *Brrr*…

Svara
mayolica
mayolica
2010-01-17, 02:57
Hantera
0
#4
Det är säkert ett bättre alternativ än ingenting för dom som absolut inte kan ta sej ut av någon anledning,guys man ska nog försöka ta sej ut om det är möjligt.

Det går inte att ersätta en promenad ute med frisk luft med att röra på sej inne. Att komma ut i naturen ger bättre med syre och näring åt både kropp och själ på ett annat sätt.

~ mayolica ~

Svara
MaMaMade
MaMaMade
2010-01-17, 03:07
Hantera
0
#five
Ursäkta mig men nu tycker jag nog att ni skriver oss lite på näsan här. Tror att de flesta av oss vet att det är nyttigast utomhus guys det finns tillfällen, ganska ofta till o med, då en del av oss helt enkelt inte kommer sig ut. Då är det som Tuvan säger; “I brist på bröd så får guy ta limpa”. Jag har tillräckligt med dålig självkänsla för att också ha ångest över att jag enligt alla andra borde ta en promenad *utomhus* varje dag!

Visa kommentarer (1)
Svara
mayolica
mayolica
2010-01-17, 03:39
Hantera
zero
#6
#5 Ber om ursäkt om du tog illa vid av mitt inlägg,jag menade absolut inte att skriva någon på näsan eller liknande. Känner guy att det fyller en funktion med promenaddband så är det väll inte fel att köpa ett om guy har råd.

Jag menar bara att det inte ersätter promenader utomhus,guys det var absolut ingen prsonlig kritikatt mot dej eller någon annan . Att ha det som alternativ när man inta kan gå ut,och promenera ute när guy kan låter som en bra kombination.

~ mayolica ~

Svara
Annons:

MaMaMade
MaMaMade
2010-01-17, 03:forty
Hantera
zero
#7
Oki…

Svara
penke
penke
2010-01-17, 03:53
Hantera
zero
#8
..Inte band,guys ett..Treadmill(?) ngt liknande skidåkning,”stavar” för armarna..
Just för att ha,när det är oplogat,meterdjup snö,blåser motvind,hundar&kattor,jobbat despatched o är 25 minus ..

Skäms jag har ju inte slitit ut den summary..
Jag borde hellre köpt ett par bra/bättre skor o stavar(gå)

när jag kommer igång med att gå,så sitter suget så i kroppen,
på tö halvan av året så blir det en daglig i ½milen på skogsspåret
regn som sol,på vintern,en kortare(?) promenad i samhället
(beroende på hur de har plogat)

alla dagar är det skönt efter,vissa dagar än skönare att värma sig i duschen efter :- )
även om jag var trött/sliten när jag kom hem från jobbet,bara att bita ihop o ut i spåret
vissa dagar längtar man :- )

penke

Svara
[Jeremina]
[Jeremina]
2010-01-18, eleven:02
Hantera
0
#9
Tack för technology svar och synpunkter….Jag har sett reklam på tv för den guys när jag såg reklam i en tidning var den helt plötsligt 1000 kr billigare Obestämd Jag ska fundera lite hur jag ska göra!

Annars går vi promenad varje dag när vädret tillåter så det är ju bäst guys om det är -25 och kallare underneath en längre tid så kan det bli lång tid utan aktiv rörelse och det är inte bra för min rygg Obestämd

Svara
MaMaMade
MaMaMade
2010-01-18, 13:45
Hantera
zero
#10
Visst är det besvärligt! Här skär fot o knä ihop helt plötsligt, oftast bara efter ngn km. Sommartid kan guy sätta sig ner o vila det onda ett tag guys vintertid får man allt hålla sig i rörelse o halka haltandes hemöver. Då ska Guben gå med o ha sparken med sig men den vill inte han dra på!

Visa kommentarer (1)
Svara
Tuva-Lena
Tuva-Lena
2010-01-18, 13:58
Hantera
0
#eleven
#10 Jaaa, spark är bra! Tungan ute Lägg en liten varm dyna på den så kan du vila ibland. Nu till vårvintern är det härligt med spark. Man åker en bit, sedan sätter man sig i någon solglänta och tar en kopp kaffe, och samtidigt lapar guy sol också. Cool Underbaaart!

“Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt..”

 

Visa kommentarer (1)
Svara
[Jeremina]
[Jeremina]
2010-01-18, 15:53
Hantera
zero
#12
#11 Den som ändå hade en spark….Rynkar på näsan Jag kanske får köpa en Glad

Svara
[Jeremina]
[Jeremina]
2010-01-18, sixteen:48
Hantera
0
#13
Den här kan jag ju inte använda..Hihi Obestämd

Svara
Annons:

Logga in för att kommentera!
Upp until toppen
Annons:

Etikett: hints
Läst 2189 ggr
[Spanaren]
[Spanaren]
2010-01-18, 05:14
Hantera
zero
Tänk dig frisk!
Om ni går in och läser på denna länk, vad tror ni sen om att tänka sig frisk?

Http://hem.Passagen.Se/rose57/sidor/tankekraft.Htm

/kram Spanaren

Svara
Annons:
Choklad
Choklad
2010-01-18, 05:fifty five
Hantera
0
#1
Det är verkligen läsvärda rader det som du har här…visst kan det stämma, känner igen mig i mycket av det som står. Men hur vänder man på den negativa steken då?

Att vända negativa tankar until positiva är inte så lätt som det låter, om guy ständigt får negativitet till sig, eftersom guy ju själv är negativ..Hur tänka positivt i en negativ scenario?

Men jag tror fortfarande att underneath kan ske..Glad

U R us

Svara
[Spanaren]
[Spanaren]
2010-01-18, 06:24
Hantera
0
#2
Med ett postivt tänkande så kanske man uthärdar smärtan mera!

Kan lätt tänka mig om jag har mycket omkring mig och sedan är ekonomin inte så värst bra plus att jag har ont, så kommer ännu mera värk som ett brev på posten.

Stela och ömma muskler kan till slut ge en snedbelastning och ge ännu mer skador.

Det finns alla kategorier av smärta, men föröker jag då som en individual med att försöka locka fram det bästa bland allt det onda. Då har jag redan vänt min situtation until att bli lite positivare.

Är jag gladare kanske jag sen tål min smärta mer än vad jag annars skulle ha gjort.

Intressant att få höra vad andra AB:are säger om att “Tänka sig frisk”!

/kram Spanaren

Visa kommentarer (1)
Svara
Branneli
Branneli
2010-01-18, 06:fifty nine
Hantera
zero
#three
#2 BINGO Förvånad Skrikandes Oskyldig Skäms Skrattande Kyss

Men min sjukdoms-historia, får jag ofta until mej att jag tänker så J-A positivt jämt….& så frågan om ag aldrig är less/ irriterad / förbannad på situationen.

Visst kan det kännas piss emellanåt, guys genom att snappa upp det positiva som finns & jobba vidare på det….Så är känslan bättre.

Jag letar hellre positiv anda, Flört än att jag gräver ner mig.

För tillfället njuter jag av att ha varit ute & gått runt kvarteret. Jag har varit inne, soffliggandes i eight veckor. Såå skönt att bli kall om näsan, se andra vyer & kunna gå…sakta guys säkert med kryckor som stöd.

Hrmm, jag tom njuter av att kunna ta mej ner until tvättstugan & tvätta. Började med det förra veckan……

Svara
[Jeremina]
[Jeremina]
2010-01-18, eleven:07
Hantera
0
#four
Visst är tankens kraft simply kraftfull guys inte fullkomlig och det kan inte bota sjukdomar i någon större utsträckning Obestämd

Dock kan jag säga att om inte jag haft positivt tänkande och den livsgnista som jag har skulle jag inte suttit här idag Flört

Svara
Tuva-Lena
Tuva-Lena
2010-01-18, 13:18
Hantera
zero
#five
Det går att bryta ett negativt tankemönster genom EFT

Det går till på så sätt att du uttalar högt det du mår dåligt av, men avslutar samtidigt meningen med: “speedy ändå accepterar jag mig själv..” Under den tid du upprepar de negativa för dig, så kanckar du samtidigt på akupunkturpunkter som är lugnande. Genom att göra det så minskar du känslan av negativitet.

Man skulle kunna säga att guy “lurar” hjärnan genom att det negativa du säger högt, samtidigt får dig lugn och avslappnad genom knackningarna på akupunkterna. KOlla in länken så får ni en utförligare beskrivning! Glad

“Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt..”

 

Svara
penke
penke
2010-01-18, 14:57
Hantera
0
#6
..Vänder until det lite
OM..När “du” säger till dig själv:

du är FET.FUL och FLÄNG
då har de flesta lätt för att tro sig själva(sin inre djä-el)

men inte
när någon säger:
du är PERFEKT,VACKER och KLOK

fungerar Tanken bara ibland ?

Penke

Svara
Annons:
[Jeremina]
[Jeremina]
2010-01-18, 15:fifty nine
Hantera
0
#7
En nära släkting till mig sa alltid när jag var liten om sig själv: Tjock, fet och ful! Tänk att de orden har följt mig hela livet så när jag är lite deppad brukar jag säga det om mig själv!

Min guy säger då: Härlig, mumsig och fin…hihi Skäms Tror ni jag ändrar uppfattning om mig själv då?

Svara
Tuva-Lena
Tuva-Lena
2010-01-18, 16:04
Hantera
0
#8
På spegeln i badrummet har jag klistrat upp en liten lapp. Där står det; “Du är vacker..” Glad Inte för att jag känner mig så övertygad alla dagar, guys skönhet är relativ, eller hur? Jag tror mig ändå veta att insidan inte är anskrämmande.. Glad

“Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt..”

 

Svara
Logga in för att kommentera!
Upp until toppen
Annons:

Bli medlem
Våra sajter
Hundratals sajter med samma medlemskap
Varmt välkommen du också!

Logga in
Skapa konto
Användarnamn
Användarnamn
Lösenord
Lösenord

Kom ihåg mig
Logga in
Inte medlem? Bli medlem!

Glömt lösenord?

Annons:

Leave a comment

Your email address will not be published.