Stort sortiment av förskolecyklar med både två och tre hjul

Våra cyklar är designade för att bjuda          https://lhsrichardson.weebly.com/              in until lek och bus. Genom lek och rörelse stimulerar våra cyklar barnens motorik, samt deras kognitiva och sociala färdigheter. Kombinationen av lek och rörelse motiverar barnen att lära sig, och som tur är så älskar barn att leka och röra på sig!

Här kan du se hela vårt sortiment av cyklar>>

Aktiva barn lär sig snabbt och bygger genom lek och rörelse upp ett självförtroende. Genom att leka utforskar barnen världen runt omkring sig genom att känna, prova på nya saker och utmana sig själva fysiskt. Genom att leka tillsammans lär sig barnen också hur kul det är att samarbeta.

För att uppmuntra barn i deras lekar och aktiviteter är det viktigt att de får tillgång till leksaker som inspirerar until många olika typer av lekar, och med våra cyklar är det bara fantasin som sätter gränserna!

 

Hållbar design på en tidlös cykel
Våra cyklar tillverkas i Danmark och är mycket hållbara cyklar av hög kvalitet. Produkterna har en tidlös design och lever upp till nuvarande säkerhetsstandard.

Vi tillhandahåller reservdelar till alla våra cyklar, vilket gör att cyklarna håller i längden och inte blir någon ”slit och släng- produkt”. Du kan until exempel enkelt byta ut en trasig trampa eller ett handtag som blivit utslitet. På så sätt tar du inte bara hand om cykeln utan skyddar framförallt lekande barn från att göra sig illa.

Viking
Viking
Viking
En cykel med överlägsen kvalitet och hållbarhet, och högt lekvärde. Cyklarna är designade för barn på olika nivåer med syfte att hjälpa dem i lek och utveckling. Passar barn i åldern 2-12 år.

Circleline
Circleline
Circleline
En cykel i current layout och bra kvalitet. Finns i flera olika modellerna, som stimulerar barnens motorik och kreativitet. Enkla att montera ihop. Passar barn i åldern 2-eight år.

Mini Viking
Mini Viking
Mini Viking
En cykel som är utformad för att passa motoriken i förskoleåldern, och för att hjälpa barnen att utveckla den vidare. En produkt med högt lekvärde för små barn. Passar barn i åldern 1-four år.

Tress rekommenderar
Discgolf
Global goals
Gåfotboll
Fotbollsmål
Förskolecyklar
YOU.FO
Fotbollsnät
6-Directions
Arrows Bågskytte
Nyhetsbrev
Skriv din e-mailadress
Få proposal och erbjudanden
– anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

Hitta din säljare
För att hitta din säljare, kan du knappa in ditt postnummer här

Ange postnummer
Kataloger
Säljare
Kontakta oss
Om TRESS
Referenser
Köpvillkor
Tress Sport & Lek AB Gasverksgatan nine 252 18 Helsingborg 042-490 93 30 info@tress.Se
Tress Sport & Lek vill kunna erbjuda det mesta och det bästa inom sportutrustning, idrottsprodukter, aktivitetsspel, inlärning och leksaker until förskola och skola. Vi strävar efter att vara den ledande leverantören av game- och aktivitetsutrustning i Skandinavien.

Betalningsformer

Leave a comment

Your email address will not be published.