Kostholdsbehandlinger for ADHD

Hensyn til mangel på hyperaktivitetsproblem (ADHD) er et psykisk problem som påvirker forventede 10% av alle unge. Ritalin og Adderall er energigivere som vanligvis anbefales av spesialister for å behandle ADHD -indikasjoner. Resultatene av disse medisinene inkluderer redusert sult, søvnforstyrrelse, utvidet spenning, berøring, milde magesmerter eller hjernesmerter. Følgelig søker mange ofre etter valgfrie medisiner fremfor medisiner for ADHD.  kjop-oxynorm-oxynorm-kapsel-og-tabletter/

Selv om sammenhengen mellom diett og ADHD ennå er usikker, kan utrulling av diett alene hjelpe ADHD -pasienter med å forbedre menneskene som tar resept. Kostholdsmedisiner for ADHD er avhengige av åtte realiserte farefaktorer for ADHD. De er matfølsomhet, metall og økologiske giftstoffer, lavt protein/høyt sukker bruker færre kalorier, mineralsk skjevhet, grunnleggende umettet fettmangel, aminokorrosiv utilstrekkelighet, problemer med skjoldbruskkjertelen og mangel på B-næringsstoffer.

Matallergier

Mat som er tilsatt mat i for tilberedt mat, er ofte grunnlaget for ADHD-problemer. En mektig forbedring kan ofte sees når ungdommer med ADHD blir lagt på slankere som avhender farger, tilsetningsstoffer og matkilder som regelmessig forårsaker overfølsomme reaksjoner. Tilsynelatende viser mange ADHD -pasienter indikasjoner på frynser som er ugunstig utsatt for matkilder eller tilsatte stoffer i spisekuren. Matkilder som vanligvis ble funnet å forårsake respons, inneholder kumelk, hvete, soya, egg, sjokolade, gjær, presset appelsin og presset eple. Mange ADHD -ofre kan også være følsomme for falske matfarger og smakstilsetninger, tilsetningsstoffer og salisylblandinger, for eksempel de som finnes i ibuprofen eller bærbiologiske produkter.

Ta et stikk for å eliminere normale allergener fra spiserutinen uavhengig og se etter utvikling. Hold en journal eller dagbok over matkilder som er slukt og de tilhørende temperamentene og praksisen en stund senere. Dette kan hjelpe deg med å gjenkjenne allergener i spiserutinen din som du sannsynligvis ikke vet om.

Sukker

Hyperaktivitet kan beskyldes for hvordan kroppen bruker glukose. Vanligvis reagerer kroppen på sukkerforbruk ved å levere insulin eller forskjellige kjemikalier for å forhindre at glukosen blir for høy eller lav. Hos ADHD -pasienter leverer kroppen omtrent en stor del av det typiske målet på kjemikalier. På det tidspunktet hvor glukose faller fundamentalt, forårsaker det en redusert hjernebevegelse. ADHD -pasienter kan bli subliminalt hyperaktive for å få kroppen til å lage flere kjemikalier.

ADHD -pasienter bør holde seg unna matkilder med høyt sukkerinnhold og høyt karbohydrat. De burde prøves for problemer med skjoldbruskkjertelen, da det kan forårsake ADHD.

Magnesium og grunnleggende umettet fett mangler

Svært mange mennesker får ikke foreslått hver dag overføring av magnesium. Denne mangelen kan forårsake motløshet, nervøsitet, peevishness og angst. Kosthold som består av hvitt sukker, hvitt mel og meieriprodukter kan redusere kroppens inntak av magnesium. Hele hvetemel og vanlig sukker, for eksempel melasse er bedre andre alternativer.

Å ta et magnesiumtilskudd sammen med andre normale mineraler, for eksempel sink og jern, kan enormt påvirke indikasjonene på hyperaktivitet hos ADHD -pasienter. Hold deg unna brus, da de kan redusere kroppens evne til å innta magnesium.

Forbedring av spisekuren med grunnleggende umettet fett kan redusere hyperaktivitet hos ADHD -pasienter. Store kilder til grunnleggende umettede fettstoffer (Omega 3) er linfrøolje, tran, fiskeolje og nattlysolje.

Før du lanserer kosttilskudd for en ADHD -pasient, er det ideelt å først se etter veiledning av en sertifisert ernæringsfysiolog. Han kan hjelpe deg med å sette sammen et rimelig spiseforløp som vil ta hensyn til alle de ekstraordinære kravene til ADHD -pasienten. Undersøk diettendringene med en spesialist før du stopper ADHD -medisiner som er profesjonelt foreskrevet.

Diettmedisiner for ADHD [http://www.guidetoadhd.com/craftsmanship diet1] kan være overbevisende for å videreutvikle hensynet og kontrollere hyperaktivitet hos ADHD -pasienter. Et rimelig spisekur er avgjørende for å lage lydsynapser og deres legitime arbeid. Ved å utslette kosttilskuddet til å gjennomføre problemer, kan ADHD analyseres og behandles bedre. For flere ADHD -valgfrie medisiner, besøk www.GuideToADHD.com/home

Leave a comment

Your email address will not be published.